Index Vakbarát Hírportál

Új csatornát indíthat a TV2

2012. március 21., szerda 12:34

A kereskedelmi csatorna levédette a TV2+, a TV2 Plusz, a Szuper TV2 és a TV2 Extra elnevezéseket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

A Marketing és Média értesülései szerint az RTL2 után a TV2 is új csatorna indításában gondolkodik.

A csatorna négyféle nevet is levédetett, de egyelőre ennél többet nem lehet tudni az új adóról. A TV2 marketing és kommunikációs igazgatója, B. Csejtei Ildikó a lapnak úgy nyilatkozott, hogy
„a TV2 valóban levédette az említett neveket, további részletekkel azonban egyelőre nem szolgálhatunk ezzel kapcsolatban”.

A TV2-nek már van két társcsatornája, az elsősorban a női nézőket megcélzó FEM3, és a férfiakra fókuszáló Pro4, utóbbi tavaly január elsején indult.

A lap szerint azonban a TV2 új csatornája nem tematikus kábeladó lehet, hanem az RTL2-höz hasonlóan országos főadó, amin nem csak ismétlések mennének, hanem nagyszabású vetélkedők, realityk és más szórakoztató műsorok.

Mint ismert, áprilisban indult volna az RTL Klub új csatornája, az RTL2-t, amit a válságra hivatkozva végül őszre halasztottak. Pedig az RTL2 műsorterve már készen van, itt indulna el a Szombat esti láz újabb évada, az évek óta elhalasztott I love Gjoni nevű reality Delhusa Gjonival, és ide kerülne át a Friderikusz Sándor műsorvezetésével újraélesztett Legyen Ön is milliomos" is.

Rovatok