Index Vakbarát Hírportál

A Tények volt a legnézettebb a múlt héten

2012. augusztus 7., kedd 12:11

A teljes lakosság körében a Tények volt a múlt hét legnézettebb műsora. A 18-49 éves célcsoport nézettségi toplistájának első helyét az m1 olimpiai közvetítése nyerte.

A teljes lakosság 31. heti nézettségi toplistájának első helyét a múlt héthez hasonlóan, ezúttal is a TV2 hírműsora szerezte meg. A hétfő esti Tényekre az aktuálisan tévénézők 35,8 százaléka volt kíváncsi. Második helyre került az RTL Klub sorozata, a Miami helyszínelők, míg a harmadik helyre a XXX. Nyári Olimpiai Játékok vasárnap esti adása került.

A 18-49 éves célcsoport nézettségi toplistájának első helyét az m1 olimpiai közvetítése nyerte, a második helyre a TV2 vasárnap esti filmje, a Múmia első része került, míg a harmadik helyet a Miami helyszínelők szerezte meg.

A teljes lakosság múlt heti átlagos közönségaránya is eltérően alakult idősávonként: a teljes lakosságban főműsoridőben a TV2 bizonyult a legjobbnak, teljes napon azonban az olimpiának köszönhetően az m1 került az első helyre, míg a második legnézettebb csatorna a TV2 lett, akit a harmadik helyen az RTL követ.

Rovatok