Index Vakbarát Hírportál

Több mint 1,6 millió néző volt kíváncsi az M1 sorozatpremierjeire

2012. augusztus 24., péntek 13:12

A Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt úgy látszik beváltja az MTVA hozzá fűzött reményeit.

Több mint 1,6 millió tévénézőt érdekelt az m1 két új sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt és a Bosszú. Az ABC/Disney-től megvásárolt szériák a teljes lakosság körében második illetve harmadik helyen végeztek a nézettségi versenyben.

Az Egyszer volt, hol nem volt egy mesesorozati elemekkel tűzdelt fantasy, amiben a mesék népszerű hősei köztünk élnek, csak éppen egy átok miatt arra nem emlékeznek, hogy nekik éppen az elvarázsolt erdő mélyén kellene mászkálniuk, hét törpe sorsát igazgatva. A premiert átlagosan 526 000 néző követte figyelemmel, de több mind 1 millió 130 ezer néző nézett bele legalább egy percre.

Ezzel az eredménnyel a sorozatindító adás egyből a főműsoridős toplista 5. helyére került. A múlt vasárnap 20.15-kor debütáló pilot műsorsávjában a teljes népesség tekintetében a 2. helyen végzett, a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban pedig a 3. helyen.

A szerda esténként jelentkező Bosszú a Monte Cristo grófja című Dumas-regény adaptációja, amiben egy szőke lány tér vissza szülővárosába, ahol annak idején az apjával nagyon kitoltak, és bosszút áll mindenkin, aki keresztbe tett nekik. A széria első részét 453.000 néző követte figyelemmel, és legalább egy percre 980.000 nézőt tudhatott magáénak, ezzel az m1 legnézettebb műsora volt a bemutató napján.

Az augusztus 22-én, szerdán bemutatott pilot műsorsávjában a teljes népesség körében a 3. helyen végzett a Barátok Közt és a Jóban Rosszban után.

Rovatok