Index Vakbarát Hírportál

Baló György online rádióban folytatja

2012. október 8., hétfő 23:44

A köztévé egykori műsorvezetője a Neston reggeli műsorát vezeti, a pártsemleges BalóVilág gazdaságról, kultúráról és társadalmi problémákról szól.

Tavaly októberben indult a Neston névre keresztelt zenei blog, amelyet Nesta (Machán Frigyes) az Est Fm és a Radiocafe 98.6 zenei stratégája és Gensi (Genser András), zenei producer/dj-, valamint Bíró Attila médiavállalkozó hozott létre.

A Neston most leszerződtette Baló Györgyöt, aki hétfőn indította el saját reggeli műsorát, a BalóVilágot, ami a rádió közleménye szerint "semmiféle politikai oldal mellé nem áll, elsősorban a társadalomról, gazdaságról, kultúráról, sportról fog szólni sok humorral".

A BalóVilág minden hétköznap reggel 9 és délelőtt 11 között lesz hallható a rádión, de a Neston holnapján és közösségimédiás felületein egész nap elérhető lesz - írja a kreativ.hu.

A 64 éves Baló György munkaviszonya hivatalosan idén januárban szűnt meg a közmédiában, de a műsorvezető már 2010 júniusa, a Kassza című műsorának megszűnése óta nem kapott új megbízást a köztévétől.

Balónak viszonylag kevés tapasztalata van a reggeli rádióműsorok területén, hiszen mindössze alig öt hónapig volt a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vezetője - Rábai Balázzsal felváltva - 2009. augusztus 3-a és december 31-e között.

Rovatok