Index Vakbarát Hírportál

Junior Prima-díjat kapott a Véleményvezér bloggere

2012. november 14., szerda 15:21

Kedd este ötödször adták át 30 év alatti újságíróknak Magyar sajtó kategóriában a Junior Prima-díjat. A díjazottak között van a Véleményvezér blogról ismert Panyi Szabolcs.

A szakmai elismerés mellett hét ezer eurós támogatással is járó díjakat Gál-Döbörhegyi Anna (Blikk), Kőmüves Anita (Népszabadság), Panyi Szabolcs (Véleményvezér blog), Tófalvy Tamás Martin (kommunikációs szakújságíró, kultúrakutató, az eMasa korábbi munkatársa) és Váczi István (Figyelő) nyerte idén - írja az emasa.hu.

A Demján Sándor által alapított Prima Primissima Díjakat 2007-től fiatal tehetségek számára is odaítélik: a Junior Prima Díjakat először három kategóriában (tudomány, sport és oktatás) adták át, majd a Prima Primissima Alapítvány kezdeményezésére 2008-tól újabb kategóriákat - sajtó, képzőművészet, színház- és filmművészet, irodalom, építészet és építőművészet - hívott életre az alapítvány kuratóriuma.

Magyar sajtó kategóriában az öt fiatal újságíró számára ebben az évben a Kotroczó Róbert (RTL Klub), Murányi Marcell (Blikk), Weyer Balázs (origo.hu alapító), dr. Takács Ildikó és Lovassy Tamás (Príma Alapítvány), valamint Jelasity Radován és Danks Emese (Erste Bank) alkotta zsűri ítélte oda a díjat.

Rovatok