Index Vakbarát Hírportál

A Viasat terjeszti az Origo tévéműsorait

2014. augusztus 1., péntek 12:51 | aznap frissítve

Megállapodást kötött az Origo Zrt. és a Viasat Hungária: a LifeNetwork és az OzoneNetwork kábeles értékesítését Titz Gábor terjesztési vezető irányításával a Viasat Hungária Zrt. képviseli a már meglévő és az új műsorterjesztési partnerek felé is, írja a Marketing&Média.

A 2009-ben alapított tévécsatornák mindennapi életében és működésében egyéb változás nem történik, az operatív és a részfeladatokat ugyanaz a szakembercsapat látja el, amely eddig, a reklámidőt pedig változatlanul az R-Time értékesíti.

Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója így kommentálta a döntést:

Molnár András terjesztési igazgató májusban távozott tőlünk, miután elvállalta a Fox International Channels magyarországi ügyvezető igazgatói pozícióját. Távozását követően úgy döntöttünk, hogy az eddig házon belül tartott feladatot egy szakértő külsős partnerre bízzuk.

Szabó András, a Viasat Hungária Zrt. vezérigazgatója pedig ezt nyilatkozta:

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Origo Zrt. a Viasatot választotta terjesztési partnerének. Gábor személye, piacismerete, valamint eddigi teljesítménye a garancia arra, hogy a LifeNetwork és az OzoneNetwork csatorna terjesztése a jövőben is zavartalan lesz. Bízunk abban, hogy a széles skálájú, kiváló minőségű csatornakínálatunk hosszú távon is izgalmas alternatívát nyújt üzleti partnereinknek.

Rovatok