Index Vakbarát Hírportál

20 milliárdért még DiCaprio, De Niro és Scorsese is egyszerre megy le kutyába

2015. január 14., szerda 13:08

Van az a pénz, hogy még a legjobb nevű hollywoodi sztárok is hajlandóak legyen eladni magukat a reklámfilm kedvéért, elég csak mondjuk Quentin Tarantino japán haknijára gondolni. A Makaó szigetére 3,2 milliárd dollárból épített Studio City luxushotel és kaszinó marketingfőnöke azonban nem aprózta el, és pusztán 70 millió dollárért (ez majdnem 20 milliárd forint) minden idők legdrágább reklámjára készül, amiben olyan ismert filmesek vesznek részt, mint

A The Audition című rövidfilm Ratner szerint történelmi jelentőségű projektet teljes egészében csak 2015 közepén mutatják be, de az egyperces tévéreklám nemrég felkerült a netre. Ebben Martin Scorsese hívja meghallgatásra De Nirót és DiCapriót, de a háttérben pár pillanatra Brad Pitt arca is feltűnik egy hatalmas kivetítőn.

Studio City Macau

A Scorsese rendezésében készült megareklámért a Slashfilm szerint minden színész egyenként 10 millió dolláros gázsit kapott, ami elképesztő összegnek számít még ebben a nem túl népszerű műfajban is. Pitt állítólag élőben is feltűnik majd a rendes változatban, ami az első olyan Scorsese rendezés, amiben a legendás filmes két kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro együtt játsszanak.

Rovatok