Index Vakbarát Hírportál

Nem szűnik meg, csak megújul a Rádiókabaré

2015. március 6., péntek 13:23

A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett humorista, Varga Ferenc József szerint egyre aggasztóbb a Rádiókabaré helyzete, már három hónapja nincsenek felvételek,  írja az Origo .

A cikkből kiderül, hogy a Kossuth Rádión évtizedek óta sikerrel futó műsor hallgatói is a megszűnéstől tartanak, a kabaré készítői pedig egyáltalán nem tudnak arról, hogy a műsor átalakított formában újra jelentkezne majd márciustól. Varga Ferenc József, aki korábban a Rádiókabaré egyik oszlopos tagja volt, így fakadt ki:

A többi közszolgálati csatornán a sokak által kedvelt és népszerű műsorok mennek majd továbbra is: a magyar gazdaság fényével ragyogó showman, az áderi humorérzékkel megáldott parókás hangutánzó-duó, a felcsút nézői körében töretlenül sikeres sorozatok (az irodás meg a repülős), meg a családbarát reggeli szófoshow, ami a műszaki üzletek teszt-tévéin hozza meg a 2%-os nézettséget.

A régi Rádiókabarék nagy rajongójaként mi is megkerestük az ügyben a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot, ezt a rövid választ kaptuk:

A Rádiókabaré nem szűnik meg. Az MTVA tervei szerint megújul. Szíves türelmét, megértését és támogatását kérjük.

Rovatok