Index Vakbarát Hírportál

A Szomszédokban szerepelt a menekülteket felrúgó nő

2015. szeptember 10., csütörtök 22:04 | nyolc éve frissítve

A Blikk érdekes dolgokat derített ki a fotóriporter nőről, aki egy menekültet elgáncsolt kisfiával a kezében, majd két másik gyerekbe is belerúgott kedden Röszkén. A negyvenéves László Petra gyerekszínészként kezdte pályáját, 1994-ben és 1996-ban két epizódban is szerepelt a 90-es évek kedvenc sorozatában, a Szomszédokban, diáklányt alakított. 

Az IMDb adatlapja szerint László Petra operatőrködött a Generáció L (2007) című dokumentumfilmben és a Boszorkánykonyha (2010) című műsorban is. Az adatlapon egyébként már meg is jelent egy fórumbejegyzés „A szívtelen nő” címmel.

Ő is menekült lett

A Blikk úgy tudja László Petra két napja családjával együtt elhagyta zuglói otthonát, bujkál, és telefonját is kikapcsolta. „Petra kétgyermekes anyuka, számos fenyege­tést kapott, félti az életét” – mondta a Blikknek a Jobbik egyik munkatársa.

„Szerda reggel nagy sietséggel utazott el. Este már nem is égett náluk a villany, biztosan nem jöttek haza” – mondta a lapnak a zuglói társasház egyik lakója, aki szerint az asszonyt halk szavú, kedves emberként ismerik a szomszédok.

László Petra ellen garázdaság alapos gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, a rendőrség szerint már ki is hallgatták.

Rovatok