Index Vakbarát Hírportál

A pornósztár James Deen tagadja a nemi erőszak vádját

2015. november 30., hétfő 11:58

Még szombaton robbant a hír: az egyik híres pornósztár, Stoya a Twitterén nemi erőszakkal vádolta exbarátját és kollégáját, a felnőttfilmes körökön túl is ismert James Deen pornószínészt.

Az eset a Jezebel szerint évekkel ezelőtt történt, és nem is egy pornófilm forgatásán, hanem otthon, amikor még együtt éltek (2014-ben szakítottak).

James Deen held me down and fucked me while I said no, stop, used my safeword. I just can't nod and smile when people bring him up anymore.

— Stoya (@stoya) 2015. november 28.

A Jezebel most már arról ír, hogy Deen vasárnap hivatalosan is visszautasította az erőszak vádját a saját Twitter-oldalán:

Példátlan és szörnyű vádak értek a közösségi médiában. Szeretném megnyugtatni az összes barátomat, rajongómat és kollégámat, hogy az állítások valótlanok, rágalmazások. Tisztelem a nőket, és tisztelem a munka és a magánélet határait is.

A pornóiparban azonban sokan Stoya pártját fogják és nem Deenét. Többek között az ismert pornószínésznő, Kayden Cross is, aki Stoyával együtt működteti a Trenchcoatxot.

I support @stoya

— Kayden Kross (@Kayden_Kross) 2015. november 28.

A napokban ráadásul több aktív és visszavonult pornószínésznő is közölte a médiával: James Deen velük is erőszakoskodott, és olyan dolgokat kért tőlük, amikre ők határozottan nemet mondott. Tori Lux a Dailybeastnek mesélt a 2011-ben történtekről, Kayden Kross pedig talán további olyan pornószínésznőkről is tud, akikkel Deen erőszakoskodott.

If six women say it, does it stop being defamatory and start being a conspiracy, or at that point is it just true?

— Kayden Kross (@Kayden_Kross) 2015. november 30.

Rovatok