Index Vakbarát Hírportál

Rajzfilmcsatornától igazolt műsorvezetőt a Petőfi Rádió

2016. június 3., péntek 17:00

Bogdányi Titanilla újonc a rádiózásban, inkább A Simpson család, az Agymanók és más filmek szinkronszínészeként ismerhetik a hallgatók.

„Azért jöttem be ma reggel, mert én leszek a Petőfi Rádió új női hangja” – jelentette be a Petőfi Live pénteken közzétett videójában Bogdányi Titanilla. „Remélem, a hallgatóknak is tetszeni fog a Máté búgása meg az én csilingelésem” – mondta a szinkronszínész, aki Endrédi Máté partnere lesz a Petőfi Rádión és a Petőfi TV-n.

Bogdányi korábban elsősorban filmek, rajzfilmek és sorozatok szinkronszínészeként dolgozott, ő volt Lisa Simpson A Simpson családba, ő az Agymanók című, Oscar-díjas animációs film főszereplője, Derű magyar hangja, gyerekkorában énekhang is volt Az oroszlánkirályban, és Anne Hathawayt is többször szinkronizálta. Rádiónál még nem dolgozott, de ő volt a Cartoon Network és a Boomerang gyerekcsatornák magyar hangja.

„Kevés olyan kortársaddal és kollégáddal találkoztam, aki ilyen jól néz ki” – szögezte le rögtön a Petőfi Live videójában a Petőfi videójában Harsányi Levente, aki szintén most érkezett a rádióhoz. A megjegyzés után a rádió munkatársai hosszan beszélgettek Bogdányi testéről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az utóbbi időszakban egyre több kormánypárti hírblokk tűnt fel a rádióban, és még nagyobb hangsúlyt kaptak az állami hirdetések, míg végül a napokban hivatalosan bejelentették az adó átalakítását. Így távozott a rádiótól több alapember, köztük Juhász Bálint és Horváth Gergely, de Buda Márton sem vezetheti tovább a reggeli műsort. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi lesz több tucat, az átalakítással feladat nélkül maradt petőfis dolgozó sorsa.

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok