Index Vakbarát Hírportál

Médiahekk volt Tibi atya eltűnése a Facebookról

2017. június 15., csütörtök 11:36

Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik. 

- írta ma délután a Tibi atya oldalát működtető admin(?) egy blogbejegyzésben, miután az 1,3 millió lájkolóval bíró Facebook-oldal reggel egyszer csak eltűnt . A sajtó természetesen foglalkozott vele, így mi is, eredeti cikkünk lent olvasható.

A médiahekkről a blogbejegyzésben az olvasható, hogy egyfajta népművelési célzata volt, hiszen az emberek nem foglalkoznak az igazán fontos dolgokkal, inkább csak a faszságokat olvassák Tibi atyánál. Direkt szüneteltette az oldalt, hogy, gondolom, az az 1,3 millió lájkoló egy ideig olvasson mást, de csalódnia kellett, mert az emberek vagy azon pörögtek, hogy vajon miért tiltották le az oldalt, vagy azzal foglalkoztak, hogy epigon oldalakat hozzanak létre, és még a szeriőznek tartott sajtó is rajta pörgött. 

Mármint képletesen.

Boldog nyomort és boldog hatalmat mindenkinek osztályrésze szerint, mert amíg erre a jelenségre a média politikai oldaltól függetlenül nem fektet nagyobb hangsúlyt (a mindenkori hatalom nem fog), mindkettő ugyanígy fogja megkeseríteni az életünket! Ja, és még valami: dicsértessék, faszfejek!

Korábban írtuk: 

Tragédia: a magyar Facebook-közösség egyik legnépszerűbb oldala, Tibi atya 1,3 millió lájkolót megmozgató virtuális otthona ideiglenesen lehúzta a rolót, pontosabban lehúzatták vele.

Hogy mi okozhatta a bannolást, nem tudjuk, valaki biztos felnyomta a magyar internet legnépszerűbb alkoholista papját a Facebooknál, de hogy melyik posztja miatt, az rejtély. Szerencsére a Humbák művek, azaz Tibi atya munkáltatója oldala még működik, így minden bizonnyal kiderül, majd, hogy mi történt.

A Facebook akkor tilt, mármint elméletileg, ha a gumiszabályait megsértő tartalom miatt hőbörög valaki, vagy az automata rendszer befigyelése nyomán (az algoritmus folyamatosan nézi, hogy kiteszünk-e lefejezős videót vagy csöcsöket). Persze itt is súlyozás van, legalábbis feltételezzük, azaz egy 1,3 millió követős oldalnál szinte kizárt, hogy ne egy ember döntése alapján kerüljön büntibe egy oldal, hanem csak az automatizált cenzúragép miatt.

Mostanában ugye a KDNP is megszívta a Facebookkal, és különösebb figyelmeztetés nélkül letiltották az oldalukat, a Kuruc.info oldalát többször is letiltották, és újat kellett hegeszteniük, de Puzsér Róbertnek is volt olyan oldala tán, amit elvitt a Zuckerberg-enyészet. Ahhoz, hogy az oldalunkat letiltsák, egyébként olyan sok nem is kell, ha 20-30 alkalommal gyerekpornó felkiáltással bemószerolunk valakit, pillanatok alatt beszántják.   

UPDATE: új oldal indult, megmenekültünk. A Humbák művek közlése szerint egyébként gőzerővel dolgoznak azon, hogy az oridzsinál Tibi Atya feltámadjon, de ehhez lehet, hogy csodára lenne szükség.

UPDATE2: full kamu oldal az első update-ben szereplő.

Rovatok