Index Vakbarát Hírportál

Havas hozzá van szokva, hogy kirúgják

2017. december 21., csütörtök 08:44

Havas Henrik telefonon nyilatkozott a Blikknek, és azt mondta, hogy egyáltalán nem esik kétségbe attól, hogy nincsen munkája.

"Nézze, ahogy mondani szoktam, mindig megcsörren a telefon, csak ki kell várni. Nem esem kétségbe, hogy nincs most munkám, nem a megélhetésre kell a fizetésem. Hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy vagy kirúgnak, vagy nem hosszabbítanak velem. Az unokámmal sakkozom éppen, ez most számomra a legfontosabb – mondta Havas Henrik a Blikknek. Azt is hozzátette, elég jó nyugdíja van, így nem aggódik most azon, hogy nem dolgozhat.

Havas Henriket december elején Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon. A második ügy pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast. Később előkerült egy felvétel a Hal a tortán című műsorból, amin Görög Zita kel ki elég látványosan Havas ellen, mivel a férfi a combját fogdosta.

Az ATV vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban, és a vizsgálat lezárulta után az a döntés született, hogy nem hosszabbítják meg a műsorvezető december 31-én lejáró szerződését.

Rovatok