Index Vakbarát Hírportál

Új vezérigazgató a Lapcom Zrt. élén

2018. október 2., kedd 15:42

Október 1-jétől Kovács Tibor a Lapcom Zrt. új vezérigazgatója. Kovács ö t éve a Lapcom felsővezetésének tagja, eddig HR- és szervezetfejlesztési feladatokat, továbbá a jogi terület felügyeletét látta el. A sajtóközleményben az is szerepel, hogy

az általa irányított médiatermékeknél sikeresen vezették be az integrált tartalomelőállításra alapuló működést és üzleti modellt.

Az eddigi vezérigazgató Andreas Merz vezérigazgató saját döntése alapján távozik a Lapcomtól és az üzleti élettől, családjával külföldre költözik. A Lapcom adja ki a második legnagyobb napilapnak számító  Borsot, valamint a Kisalföldöt, illetve a Délmagyarországot, és az ezekhez tartozó  kisalfold.hu, delmagyar.hu és borsonline.hu híroldalakat is. A három online kiadvány  együttesen naponta mintegy 170 ezer egyedi látogatót ér el.

Kovács Tibor 1996 óta dolgozik a médiában. 2006-ig a Ringier HR-igazgatója volt, 2007 és 2010 között a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedett, ezzel egyidőben pedig a MédiaLog Rt. igazgatósági tagja is volt. A MédiaLog Rt. a Mediaworks 2014-es megalakulása után Mészáros Lőrinc cégéhez került, majd megszűnt. A Lapcomot 2017-ben vásárolta meg Andy Vajna filmügyi kormánybiztos.

Rovatok