Index Vakbarát Hírportál

Kormánypárti üzleti kör viszi a reklámokat az ATV-re

2018. október 25., csütörtök 18:29

A továbbiakban az Atmedia értékesíti az ATV televíziós és online hirdetési felületeit - írta közleményben a sales house. Az Atmedia nagyobb részt a Habony Árpád hitelezőjeként ismerté vált Tombor András, kisebb részben pedig Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Mészárost valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, Tomborról pedig itt írtunk részletesebben

Az ATV vezérigazgatója azt mondta a 24.hu kérdésére, hogy "szakmai döntés" született, a tárgyalási folyamat során egy politikussal sem találkozott, és azt várja, hogy a jövőben jelentősen nőnek majd a csatorna hirdetési bevételei. Arra a felvetésre, hogy mostantól a felcsúti milliárdos közelébe került a médiavállalkozás, így felelt: 

Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.

Az Atmedia értékesíti többek között a köztévé, a TV2, az Echo, a Spíler, illetve még sok más, nem közéletű tematikájú csatorna reklámfelületeit.  

Az ATV hirdetési felületeinek értékesítésére az RTL Klub reklámértékesítője, az R-Time is tett ajánlatot az Atmedia mellett, erre Németh azt mondta, hogy most jött el az ideje a továbblépésnek. 

Rovatok