Index Vakbarát Hírportál

Rita Vitrol is csatlakozik a Trónok harca-előzménysorozathoz

2019. március 19., kedd 11:17

Miranda Richardson is szerepet kapott az egyelőre cím nélküli Trónok harca-előzménysorozatban, írja a Variety. Richardsont leginkább a Fekete vipera Erzsébet királynőjeként, illetve a Harry Potter-filmek újságírójaként, Rita Vitriolként lehet ismerni. Richardsont egyébként karrierje során kétszer is jelölték Oscarra.

Egyelőre óriási titkolózás övezi a produkciót, amely a hírek szerint több ezer évvel játszódik az idén az utolsó évadát kezdő Trónok harca története előtt, és eddig olyan színészek csatlakoztak a stábhoz, mint Naomi Watts (Mulholland Drive, King Kong, Birdman) vagy a Witcher-videójátékokban Yennefer szinkronhangját adó Denise Gough. A készítők között természetesen ott van a regények szerzője, George R.R. Martin is.

Eddig annyit lehet tudni, hogy a sorozat azt a korszakot dolgozza fel, amikor leáldozni kezdett a Trónok harca világában a hősök aranykora, és megismerhetjük Westeros eddig nem ismert titkait, a keleti kontinens misztikus hátterét, a Stark család legendáit, illetve azt is, hogyan születtek meg a mások, akik a Trónok harcában éppen elpusztítani kívánják Westerost.

Rovatok