Index Vakbarát Hírportál

Meryl Streep sosem fogja megtudni az igazságot

2019. április 15., hétfő 08:22

Megérkezett az első előzetes a Hatalmas kis hazugságok című HBO-sorozat második évadából, amiben az elsőben szereplő Reese Witherspoon, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, és Zoe Kravitz mellé megérkezett Meryl Streep is.

Streep fogja játszani Nicole Kidman karakterének anyósát, aki a fia halála miatt érkezik a tengerparti Monterey-be, de az előzetes alapján egészen biztos, hogy hiába akarja megtudni majd az igazságot, falakba fog ütközni. Miközben Streep karaktere érdeklődik,a többi főszereplő azon aggódik, hogy ki fognak majd derülni a saját kis titkaik.

A háromszoros Oscar-díjas Streepnek nem ez az első HBO-s tévészerepe, 2003-ban az Angyalok Amerikában című minisorozatban is játszott.

A Hatalmas kis hazugságok 8 Emmy-díjat és 4 Aranyglóbuszt nyert 2018-ban. A minisorozat alkotója David E. Kelly (Ally McBeal, Chicago Hope kórház). Az első évad mind a hét epizódját Jean-Marc Vallée (Vadon, Mielőtt meghaltam) rendezte, a második évadra átvette tőle a stafétát Andrea Arnold (Akvárium, AmericanHoney), aki szintén az összes részért felel majd.

A Hatalmas kis hazugságok második évadát június 9-én mutatja be az HBO.

Reese Witherspoon nemcsak szereplője, hanem producere is a sorozatnak, a tartalomgyártó karrierjéről itt írtunk bővebben. A Hatalmas kis hazugságok első évadáról írt cikkünket itt lehet megtalálni.

Rovatok