Index Vakbarát Hírportál

Max néven indít új streamingfelületet az HBO

2019. július 10., szerda 10:21

HBO Max néven indul hamarosan egy új streamingfelület, írja a Verge. A Warner és az AT&T ezzel próbál majd versenyre kelni a Huluval, a Netflixszel és a hamarosan induló Disney+-szal. Az egyelőre nem világos, hogy az itthon is elérhető HBO Go-nak mi lesz a sorsa.

Az HBO Maxen ugyanúgy elérhetők lesznek a Warner és az HBO saját gyártású produkciói, mint más filmek és sorozatok, illetve a Verge azt is írja, hogy ezen már élőben is lehet majd közvetítéseket nézni, amiben eltérhet például az HBO Go-tól.

Ráadásul 2020 tavaszától a Jóbarátok összes évada kizárólag ezen a felületen lesz nézhető legálisan a neten keresztül, ahogy a Kaliforniába jöttem és a Hazug csajok társasága is, illetve a Batwoman tévésorozat és egy Riverdale-spinoff is. Ezen felül leszerződtették Greg Berlantit (Flash, Zöld lámpás, Supergirl, és még egy tucat szuperhősös produkció) és Reese Witherspoont, hogy filmeket gyártsanak kifejezetten erre a felületre.

Ezeken kívül egy rakás tartalom lesz megtalálható a DC Entertainmenttől, a CNN-től, a TNT-től, a Cartoon Networktől, az Adult Swimtől sőt, még a kizárólag animéket sugárzó Crunchyrollról is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy itthon mikor indul el a szolgáltatás, és milyen sors vár az HBO Go-ra.

Rovatok