Index Vakbarát Hírportál

Sorozat készül a Tudtom mit tettél tavaly nyáron-ból

2019. július 29., hétfő 10:02

A Deadline azt írja, hogy sorozat készül az Amazonra az 1997-es, nagysikerű tinihorrorból, a Tudom mit tettél tavaly nyáron-ból. Ráadásul a hírek szerint a sorozatot az a James Wan fogja rendezni, aki legutóbb az Aquamanen dolgozott, de a karrierjét az első Fűrész-film indította be.

A Tudom mit tettél tavaly nyáron Lois Duncan 1973-as könyvének az adaptációja, és a nagysikerű 1997-es filmet két folytatás is követte 1998-ban és 2006-ban. Nem újdonság, hogy egy '90-es évek végi tinihorrorból sorozatot csinálnak, a Sikoly antológiasorozat például már a harmadik évadánál jár a VH1-on, bár az első két évadot még az MTV sugározta.

Az eredeti 1997-es film olyan fiatal színészek karrierjét indította be, mint Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe vagy Freddie Prinze Jr., de végül egyikőjükből sem lett A listás hollywoodi sztár. A film egyébként mindössze 17 millió dollárból készült, ehhez képest 135 millió dolláros bevételt termelt, és három hétig vezette az amerikai box office-t.

Rovatok