Index Vakbarát Hírportál

Nehéz a mandalori fejvadász élete

2019. október 29., kedd 08:46

Megérkezett egy újabb előzetes a november 12-én, a Disney saját streamingoldalára érkező Star Wars-sorozathoz, a The Mandalorianhoz, ami az elsőhöz képest olyan sok pluszt nem ad, de cserébe megnézhetjük magunknak a narráló Werner Herzogot, illetve a főszereplő fejvadász is mond két kurta mondatot a végén.

A The Mandalorian a Jedi visszatér után játszódik a Star Wars-világban, annak a peremvidékein, ahol a sivatagos Tatooine bolygó is található. A történet még mindig hét pecsétes titok, sőt, a legújabb hírek szerint a Disney nem fog megtekintőket kiküldeni újságíróknak, szóval a november 12-i premier előtt semmi nem fog kitudódni, de valami olyasmiről lehet szó, hogy a főszereplő sisakos hősünk belemegy egy rázós melóba, ahol aztán átvágják a fémbúráját. Vagy valami hasonló.

Mindenesetre olyan színészek vannak benne, mint Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Werner Herzog (legendás rendező) és Carl Weathers (a nyolcvanas évek akciósztárja). A főszereplőt Pedro Pascal (Narcos) alakítja, bár még belőle látni nem sokat lehetett.

A sorozat fő alkotója Jon Favreau, aki rendezőként az első Vasemberrel gyakorlatilag elsütötte a Marvel-univerzum startpisztolyát. A Mandaloriant Favreau mellett olyanok rendezik, mint Taika Waititi (Thor 3.), Rick Famuyiwa (Dope), és Bryce Dallas Howard.

A The Mandalorian lesz a novemberben induló Disney+ streamingszolgáltató zászlóshajója, a hírek szerint 100 millió dollárból készült 8 részes sorozatot csak ott lehet legálisan megnézni.

Rovatok