Index Vakbarát Hírportál

Visszatér mindenki kedvenc fűtermesztője

2019. november 8., péntek 14:45

Variety információi szerint készül a Weeds - Nancy ül a fűben folytatása a Starz tartalomszolgáltató számára. Jon Feltheimer, a gyártásért felelős Lionsgate stúdió vezetője állítólag nem győzte hangsúlyozni, hogy milyen lelkesek a projekttel kapcsolatban, amit a Weeds 4.20-ként emlegetnek.

A sorozat 2005 és 2012 között futott a Showtime-nál,  és a történet főszereplője egy amerikai kisvárosban élő anyuka, Nancy Botwin volt, aki marihuána-kereskedelemmel kereste kenyerét.  Az elmúlt kilenc évben persze sok minden változott, az Egyesült Államokban egyre több államban legalizálják a marihuána-fogyasztást, és nyilván a sorozat folytatásában ez lenne a fő csapásirány, hiszen drogliberalizáció biztosan hatással volt Nancy Botwin üzletére is. 

A forgatókönyvét a sorozat első nyolc évadot jegyző,  Victoria Morrow írja, és ismét ő lesz az egyik vezetőproducer. Nancyt pedig ezúttal is Mary-Louise Parker játssza majd. A színésznő 2006-ban Golden Globe-díjat kapott a sorozatban nyújtott alakításáért. 

Rovatok