Index Vakbarát Hírportál

Jön a Mandalorian második évada

2019. december 30., hétfő 14:59

Lesz folytatása a Star Wars-univerzum sorozatának, a The Mandaloriannak. A második évadot 2020-ra ígéri Twitteren Jon Favreau, a sorozat forgatókönyvírója.

A Star Wars-filmek IX. részével lezárult a Skywalkerek története, cserébe viszont kaptak a Star Wars-rajongók egy új sorozatot, a Disney+-on november 12-én debütált The Mandaloriant. A Mandalorian egyik célja az volt, hogy behúzza a Disney+ streamingjének új előfizetőit, de mindemellett az is kétségtelen, hogy alkalmasnak bizonyult a feladatra: az első évad véget ért december 27-én, és az valóban elmondható róla, hogy a Mandalorian fejvadászos története az lett a Disney-nek, ami a Stranger Things a Netflixnek vagy a Trónok harca az HBO-nak. A sorozatról itt írtunk teljesen szpojlermentesen, kicsit szpojlerezve pedig itt.

Miután lement a Mandalorian évadzárója, a forgatókönyvíró Favreau már posztolt is a sorozat sorsáról:

 A Twitter-bejegyzés szerint a második évad 2020-ra várható, és valami köze lesz hozzá a képen látható gamorreannak is (ezek a Jedi visszatérben jelentek meg egyébként először az univerzumban). A Mandalorian mellett két másik Star Wars-sorozat is jön a Disney oldalán, az egyik Obi-Wan Kenobi, a másik a Zsivány egyesben feltűnő Cassian Andor szereplésével.

(Bortítókép: François Duhamel / 2018 Lucasfilm Ltd)

Rovatok