Index Vakbarát Hírportál

Halottnak hitt szereplő tér vissza a Stranger Thingsben

2020. február 14., péntek 15:50

Megoldódott a rejtély, hogy egész pontosan hova került Hopper a Stranger Things előző évadzárója után, miután az áldozatával segített bezárni az átjárót a mi világunk és az Upside Down nevű paradimenzió között – kopaszra borotválva melózik egy szovjet munkatáborban, legalább is a legújabb évadot beharangozó előzetes szerint.

Hopper, és az őt alakító David Harbour visszatérését a sorozatot alkotó Duffer testvérek is megerősítették, akik egy közleményben elmondták, hogy szegény seriff hiába maradt életben, egy kamcsatkai munkatáborban kell emberi és nememberi veszélyekkel szembenéznie, miközben az Egyesült Államokban egy új fertelmes dolog kezdi felütni a fejét, egy olyan valami, ami "régóta el volt temetve, és összeköt mindent". A Duffer testvérek szerint a negyedik évad lesz a legnagyobb és legijesztőbb évad.

Azt még nem tudni egészen pontosan, hogy ez mikor indul, az Indiewire vagy 2020 végére vagy 2021-re tippel.

Harbour a sorozatban Hopper seriffet alakítja, aki próbál rendet tartani a képzeletbeli Hawkins városában, miközben egyre furcsább és szörnyűbb dolgok bukkannak fel ezen a világon. Hopper az, aki a sorozat első évadában a maga módján befogadja a sorozat főhősét, a paraképességekkel rendelkező Elevent.

A Stranger Things harmadik évadáról itt írtunk.

Rovatok