Index Vakbarát Hírportál

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei

2020. március 10., kedd 09:31

Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A televíziós újságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2019 „Legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de díjat kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legjobb magyar tévés teljesítményeket. 2020-ban összesen tizenkét kategóriában hirdetnek győztest, a kilétükről a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét újságíróinak szavazatai döntenek.

A kategóriák győzteseit március 25-én, szerdán, a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdetik ki a Budapest Music Centerben.

A jelöltek:

Nagyszabású show-műsor

Vetélkedő

Reality

Gasztro reality

Talkshow

Zsűritag

Női műsorvezető

Férfi műsorvezető

Sorozat

Színésznő

Színész

Mellékszereplő

A tavalyi díjazottak:

Képeink a tavalyi gálán készültek.

Rovatok