Index Vakbarát Hírportál

A koronavírus a Jóbarátok összeállásának is keresztbe tett

2020. március 19., csütörtök 09:42

A koronavírus a Jóbarátok várva várt újraegyesülését sem kíméli. Február végén jelentették be, hogy 16 év után újra összeáll a Jóbarátok című világhírű sorozat szereplőgárdája. A hatfős főszereplő csapat minden tagja részt vesz ugyanis az HBO Max májusi indulására tervezett, egy részes megaprodukcióban. A hírt a sorozat sztárjai jelentették be a közösségi oldalaikon, a korábbi találgatásokat megerősítve. 

Most azonban az HBO közölte, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt sok más filmhez és sorozathoz hasonlóan a Jóbarátok forgatása is csúszik, írja a Deadline. A májusra tervezett premier tehát valószínűleg nem lesz tartható, mert a becslések szerint leghamarabb májusban tudnak elkezdeni forgatni. 

A Jóbarátok eredeti tíz évada pedig hamarosan átkerül a Netflixről, ahol jelenleg nézhető az induló HBO Maxra, amely nem kevesebb. mint 400 millió dollárt fizetett ezért. Valószínűleg így is megérte nekik, mert a Jóbarátok az a sorozat, amit 16 év után is állandóan újranéznek a rajongók. 

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!

Rovatok