Index Vakbarát Hírportál

Sophie Turner megpróbál túlélni egy repülőbalesetet

2020. március 24., kedd 15:52

Új trailer érkezett a Survive című sorozathoz, amelyben Sophie Turner (Trónok harca, X-Men) és alkalmi társa, Corey Hawkins (Straight Outta Compton, Kong: Koponya-sziget, Csuklyások) megpróbálnak túlélni a hegyekben egy repülőgép-balesetet.

A Survive áprilisban érkezik a Quibi nevű, újonnan induló szolgáltatásra, ami olyasmi, mint a Netflix és az HBO Go, de kifejezetten a tartalmat telefonon fogyasztó közönségre próbál fókuszálni olyan produkciókkal, amelyek rövidebbek, mint egy átlagos sorozatepizód.

Turner karakteréről annyi derül ki, hogy valamilyen idegszanatóriumból engedték ki nemrég, ahová valószínűleg önveszélyesség és valamilyen függőség miatt került. A reptéren vele tart egy Paul nevű férfi is, ők ketten élik túl a repülőjük lezuhanását valahol a hegyekben.

Ahhoz képest, hogy a Quibi 15 perces vagy annál is rövidebb sorozatokban gondolkodik, a Survive egyáltalán nem tűnik olcsó produkciónak, és olyannak sem, amit feltétlenül csak egy telefon képernyőjén lehet élvezni.

A Quibi és a Survive április 6-án érkezik az amerikai piacra, ahol már most jelentkezni lehet egy 90 napos, ingyenes próbaüzemre. Arról egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikortól lesz elérhető a szolgáltatás.

Rovatok