Index Vakbarát Hírportál

Ma startol az Észbontók hetedik évada

2020. április 14., kedd 14:27

Hét évadot megélni egy tévéműsornak meglehetősen szép teljesítmény. Az amerikai példát követve a cél öt évad és 100 epizód szokott lenni, ami ezt hozza, onnantól sikernek számít. A nagy átlag egyébként a kettő, azaz átlagosan két évad az, amit egy fikciós sorozat megél. A reality más, ott vannak anomáliák, mint a 40 évados Survivor, de eleve magasabb a túlélési ráta, de a hét itt is remek teljesítmény.

A hazai televíziózást tekintve pedig egyedülálló, legalábbis a színtisztán hazai ötletre épülő műsorok között: az Észbontók ugyanis az egyetlen olyan műsor, ami megérte ezt a számot. Lehet szeretni vagy nem szeretni, az tagadhatatlan, hogy az emberek valamiért nézik, a Viasat3 meg addig mutatja, amíg ez így van.

Az új évad, ahogy megszokhattuk, Kovács Áron vezetésével jelentkezik: ma este 7-kor, menten dupla epizóddal. A Viasat3 közleménye népszerű celebpárokat (ezen a héten a Drága örökösök szereplői, Fekete Linda és Kiss Anna Laura, valamint Mohácsi Norbert és Varga Balázs, de lesz Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Kiss Anna Laura, Mohácsi Norbert, Varga Balázs, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina és Vastag Csaba is), felfrissült képi világot és izgalmas újításokat ígér, meglátjuk.

Hol látható: Észbontók, 7. évad, Viasat3, premier április 14-én 19:00-kor dupla epizóddal, utána hétköznaponként 20:00-kor.

Rovatok