Index Vakbarát Hírportál

A Hortobágy Pumájából is simán lehet Karanténkirály

2020. május 2., szombat 17:36

Újabb, karanténra szabott tévéműsorral jelentkezik az egyik hazai tévé, ezúttal a Sport1. A címe Karanténkirály, és jelenleg is aktív, illetve egykori sportolók szerepelnek benne. A 15 részes vetélkedőszerűségben 16 ismert sportember esik majd egymásnak virtuálisan.

Szerepelnek benne kézilabdázók (Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók (Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók (Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté), jégkorongozók (Kangyal Balázs és Szuper Levente) és amerikaifocisták (Bencsics Márk és Kovács Sándor).  

A teljesítményüket Scherer Péter pontozza majd, a végén meg egyvalaki marad talpon, igen, ki tetszettek találni,

a Karanténkirály.

A feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylők is lesznek (random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy tíz állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét), de persze a legviccesebb mindig az, amikor a sztár valami saját kútfőből merített (vagy a szerkesztőktől kapott ötlet alapján magáévá tett) truvájt ad elő, mert egy lábujjaival kosarat fonó Dombi Tibor vagy becsukott szemmel méheket idomító Klivinyi Kinga ebben az inger- és sportteljesítmény-mentes időben olyan lenne, mint egy Roberto Carlos szabadrúgás a kígyótérről.

A Karanténkirály hetente kétszer 45 percben jelentkezik, a promó alapján meg úgy fog kinézni, mint bármely másik, k.u. 1-ben született új műsor, de az ilyesmiben nagyon újat villantani embert próbáló feladat. A műsor házigazdája Petur András lett, aki otthonról vezényli majd le az ún. "küzdelmeket".

Az első adás május 2-án látható a Sport1 műsorán 19:45-től, a finálé és június 20-án lesz. Az első részben a magyar kézilabda-válogatott és Telekom Veszprém két kiválósága, Lékai Máté és Ligetvári Patrik csap majd össze. Ligetvári hivatalosan ugyan még a Logrono La Rioja játékosa, de már biztosan nem játszik a spanyol klubcsapatában nyári klubváltásáig. A második adás kedden lesz, abban két labdarúgó, Bogdán Ádám és Vida Máté szerepel majd.

Rovatok