Index Vakbarát Hírportál

Hilary Swanket a Marsra küldi a Netflix

2020. július 8., szerda 08:48

Szeptember negyedikén új sci-fi sorozat érkezik a Netflixre Hilary Swank főszereplésével, és a napokban felkerült az internetre egy kevesebb mint 30 másodperces előzetes, vagyis inkább kedvcsináló az Awayhez, amiből persze nem derül ki sok minden, csak annyi, hogy az űrhajósnak, akit Swank alakít, nagyon hiányzik a családja. 

Persze ennyire azért nem rejtélyes, hogy miről szól majd a sorozat. Hilary Swank karaktere,  Emma Green egy marsi expedíció parancsnoka, csapatának tagja az orosz űrhajós és mérnök, Misha Popov (Mark Ivanir), a brit-ghánai botanikus, Kwesi Weisberg-Adebaya (Ato Essandoh), az indiai légierő pilótája, Ram Arya (Ray Panthaki), illetve a kínai vegyész és űrhajós, Lu Wang (Vivian Wu). A sorozatban nagyon hangsúlyosak lesznek az emberi kapcsolatok, és feltűnik majd a színen Green férje (Josh Charles), valamint lányuk (Talitha Bateman) is, de a hivatalos leírás szerint a küldetés során egyéb problémák is felmerülnek majd. 

Az Awayt a Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) alkotója, Andrew Hinderaker jegyzi, a vezető producerek egyike Jason Katims (Friday Night Lights) lesz, Jessica Goldberg (Parenthood) pedig showrunnerként vesz részt a projektben, az első részt pedig  Edward Zwick (Jack Reacher: Nincs visszaútrendezi.

Rovatok