Index Vakbarát Hírportál

Veiszer Alinda otthagyja az ATV-t

2020. július 20., hétfő 09:56 | aznap frissítve

Saját kérésére elköszön az ATV-től Veiszer Alinda, jelentette be hétfő délelőtti Facebook-posztjában a műsorvezető.

„Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. (...) Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal” – írja a bejegyzésben Veiszer Alinda.

Áprilisban az Index is beszámolt róla, hogy Veiszer Alinda az ATV Start című reggeli műsorához csatlakozott. „Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni. Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás” – nyilatkozta akkor az Indexnek.

A hétfői posztban a mögötte álló időszak három legfontosabb konklúzióját is megosztotta:

1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.

2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés, mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.

3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja. Köszönet a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért , és hálás vagyok a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnerem, biztonságban éreztem magam vele.

Veiszer Alinda az ATV Startban nem váltott senkit, csatlakozott az addigi műsorvezetőkhöz. Veiszer a Hír TV-s kirúgása óta felbukkant az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, dolgozott a szlovák közmédiának, de még az is szóba került, hogy a Momentum őt indította volna Tarlós István ellen az önkormányzati választásokon.

A csatorna közlése szerint az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko lesznek. Veiszer Alindával 2017-ben, a Hír TV képernyőjére való visszatérésekor készítettünk nagyinterjút. Ebben arról is beszélt, hogy ha ma lenne fiatal, nem lenne újságíró. „Látom, hogy milyen drámai a helyzet, és nem hiszem, hogy tíz év múlva jobb lesz” – mondta akkor.

A bejelentéssel kapcsolatban telefonon is kerestük Veiszer Alindát, de nem tudtuk elérni.

Rovatok