Index Vakbarát Hírportál

Megújul a megújult SzerencseSzombat

2020. augusztus 19., szerda 11:45

Szombattól megújult csapattal látható a tavaly decemberben megújított SzerencseSzombat – írja az MTI.

Harsányi Levente és Lola mellett Mák Kata és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie vezeti majd a show-t. 

Az MTVA közleménye szerint az új lottóshow jelentősen növelni tudta nézettségét, a top három szombat esti legnézettebb televíziós műsor közt van. Az átlagos nézettség húsz százalékkal meghaladta a 2019-es adatokat, az 50 év feletti tévénézők számára pedig továbbra is az ötös lottó számhúzás az egyik legnagyobb érdeklődést övező műsorrész szombat este az összes elérhető televíziós műsor közül.

Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a Luxor játék sorsolását a műsor első harmadában közel dupla annyian nézik, mint 2019-ben, átlagosan 100 ezer fővel növelve a nézőszámot. Az adatok szerint a tavalyi év azonos időszakaihoz viszonyítva nem egyszer 80-110 százalékkal több néző követi figyelemmel a játék sorsolását – írták.

Lola áprilisban csatlakozott a SzerencseSzombat gárdájához, akkor még mint beugró, augusztus végétől azonban már állandó helyet kapott Harsányi Levente és a visszatérő Mák Kata mellett. A megszokott arcokhoz újabb tapasztalt műsorvezető csatlakozik, hiszen augusztus 22-étől A Dal című műsorból is ismert énekessel, Freddie-vel egészül ki a stáb.

Vasárnaptól a Hatoslottó nyerőszámait ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.

Az új csapattagok érkezése azt is jelenti, hogy többéves műsorvezetést követően búcsúzik három jelenlegi házigazda: Kiss Orsolya, Kovács Áron és Marczali László. 

Rovatok