Index Vakbarát Hírportál

Megfulladt egy pakisztáni valóságshow-szereplő

2009. augusztus 31., hétfő 11:23 | aznap frissítve

A baleset hetekkel ezelőtt történt, de csak most hozták nyilvánosságra. Nem biztos, hogy bemutatják a szériát.

Folyóba fulladt egy valóságshow-szereplő forgatás közben Bangkokban, miközben egy próbatételt teljesített - közölte a műsor pakisztáni szponzora vasárnap.

A 32 éves, pakisztáni Szaad Khan-t akkor érte a baleset, amikor egy 7 kilogrammos hátizsákkal úszott egy bangkoki tóban. A show-t a pakisztáni tévének készítették. A műsor több másik szereplője látta, amint a férfi kapálózik a vízben, segítségért kiált, majd eltűnik a tóban. Többen utána próbáltak úszni, de nem tudták a férfit megmenteni. A szereplő holttestét később a búvárok megtalálták a tóban.

A baleset már augusztus 19-én megtörtént, amikor a műsor 10. részét forgatták, de csak most hozták nyilvánosságra, miután a szereplő holttestét hazaszállították a pakisztáni Karacsiba.

A thai hatóságok azt vizsgálják, hogy tényleg baleset történt-e, vagy gondatlanság okozta-e a férfi halálát. Azt egyelőre a műsor készítői nem döntötték el, hogy az egész valóságshow-szériát bemutatják-e.

Májusban a világszerte népszerű, Survivor című valóságshow bolgár verziójának forgatása közben kapott szívrohamot egy 53 éves férfi, miután egy próbatételt teljesített a fülöp-szigeteki forgatáson.

Rovatok