Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nyolc hónapjába telt, mire kötődni kezdett gyermekéhez.

  Noha mostanra messziről lerí Bradley Cooperről, hogy a lánya a szeme fénye, az apai kötődés nem tört elő egyből a színészből. A Csillag születik és a Csúcshatás című filmek szereplője legalábbis azt mondja, hogy 2017 márciusában, amikor kislánya, Lea De Seine a világra jött, nem értette azokat a szülőket, akik kijelentik, hogy gondolkodás nélkül az életüket adnák a gyerekükért.

  Nem kötődött egyből Irina Shaykkal közös gyermekéhez: elmondása szerint 8 hónapba telt, mire megszerette őt.

  Lea életének első hónapjaiban nem értettem, miért mondják más szülők, hogy gondolkodás nélkül meghalnának a gyerekeikért. Az első nyolc hónapban... hát nem is tudom, hogy szerettem-e igazán a lányomat. Látni, ahogy ez a kis lény fejlődik, egy mély és király dolog, mindez teljesen lenyűgözött. Szerettem gondoskodni róla, de tényleg meg is haltam volna érte, ha valaki ránk tört volna egy pisztollyal? Az első hónapokban nem voltam ebben biztos. Aztán hirtelen ráébredtem, hogy ez nem is kérdés

  – magyarázta az Armchair Expert című podcastban a 49 éves színész, aki ma már úgy látja, az apaság megmentette az életét. Bár Lea anyjával, Irina Shaykkal már nem alkotnak egy párt – a színész most Gigi Hadiddal jár –, a kislányt nagy egyetértésben nevelik. 

  (via PageSix)

 • Örökbefogadott lányát nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak.

  Egy szívhez szóló anya-lánya pillanatról osztott meg fotót a közösségi oldalán Miklósa Erika, akit a minap gyermeke elkísért az egyik előadására az Operaházba. AThe Voicecoacha örökbefogadott lányát, Bíborkát, azaz Bibit nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak, de most kivételt tett annak érdekében, hogy elmesélhessen egy megható történetet.

  A bejegyzésből kiderül, hogy a hétéves gyermek fogékony a zenére.

  Olyan fura, borús, borongós, nehéz levegőjű, kizökkent, megzavarodott, homályos napok vannak. És akkor a kislányom, Bibi, egyszer csak azt mondja az Operaház folyosóján ma este: »Anya! Mondok neked egy szépet. Jó? Alig várom, hogy nekem is uszályos ruhám legyen, fehér, és hogy ott örüljél Apával az esküvőmön. Majd megengedem, hogy akkor is te fond be a hajamat. Jó?« És akkor, ott, az ilyen mondatok hallatán arra gondolok, miközben nyelem a könnyeimet: minden rendben, Bibi helyreállította a világot. Egyébként rajong a Carmina Burana zenéjéért, ma is elkísért az előadásra...

  – jegyezte meg a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő, aki csak ritkán tesz közzé képet a családjáról a közösségi oldalain, nemrég azonban címlapon mutatta meg férjét, Csiszár Zsoltot, akivel tíz évvel ezelőtt kötött házasságot. 

 • A 32 éves Alissa Barton és a 24 éves Lara Norbury sokakhoz hasonlóan úgy döntöttek, közösen vesznek ki egy lakást az Egyesült Királyságban található Disley-ben, hogy így spóroljanak a magas albérletárakon. Kellemetlen tapasztalásban lett részük a fiataloknak, írja a Mirror.

  Az unokatestvérek kezdetben tökéletesen meg voltak elégedve az ingatlanjukkal, majd arra lettek figyelmesek egy nap, hogy a természet átveszi az uralmat a nappalijuk felett. Először maguk sem akartak hinni a szemüknek, amikor észrevették, hogy hatalmas gombák nőnek az otthonuk padlójában.

  Bár ezt a felfedezést semmilyen esetben sem találtak volna elfogadhatónak, annak tükrében végképp nem, hogy havi 1300 fontot (több mint félmillió forintot) fizettek a bérleményért. Az egészségügyi szempontból is aggályos lakást azonnal otthagyták, és megkeresték problémájukkal azt az ingatlanügynököt, akivel a szerződésüket kötötték.

  „Az e-mailjében annyit küldött vissza, hogy »valószínűleg csak egy kicsit hideg és nedves az a bizonyos terület...«. Nincs más dolgunk, mint eltávolítani a gombafejeket, és a területet át kell törölni egy felülettisztítóval. Teljesen felháborodtam, nem az én dolgom, hogy gombát szedegessek a padlóból, amikor havi 1300 fontot fizetek azért, hogy ott lakjak” – jelentette ki Alissa.

 • Így érzi kereknek az életét.

  Gyerek nélkül is kereknek érzi az életét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea. Az előadóművész, aki a Fresh együttes tagjaként robbant be a köztudatba a kétezres évek elején, úgy véli: 42 évesen már nem lenne felelősségteljes döntés családot alapítani, amellyel férje, Galló János is egyetért.

  Fresh Andi nem titkolja: döntésében az is közrejátszott, hogy 2021-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amelyet hosszú kezelés követett.

  „Isten ments! Az én biológiai órám 25 és 28 év között csörömpölt, hogy jó lenne egy gyerek, de akkor nem úgy hozta az élet. Aztán 16 év barátság után összejöttünk a férjemmel, és csak a mának éltünk. Egy beszélgetésen felmerült ugyan a gyerekkérdés, de neki már van két felnőtt gyereke, és nem várhatom el, hogy otthon üljön. Tudom, ha lenne gyerekünk, akkor is menne repülni, quadozni, motorozni, ide-oda. Én meg meghülyülnék, hogy miért nem mehetek. Aztán jött a betegség, és kemoterápia után három évig nem is javasolt a gyerekvállalás.

  Most meg már 42 éves vagyok, a férjem 54 múlt, nem lenne felelősségteljes döntés gyereket vállalnunk. Kerek életünk van a négy kutyusunkkal, úgyhogy idén szilveszterkor is azt mondtuk: ha minden így marad, nekünk ennél több nem kell. És ebbe nem fér bele egy gyerek

  – szögezte le a Blikknek.

 • A lehető legelegánsabb módon támogatta szerelmét, Cristiano Ronaldót Georgina Rodríguez, s ezzel sikeresen ellopta a show-t a párizsi divathéten. Az influenszer modellként vonult a Vetements Womenswear divatmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, de nem is akármilyen szerelésben: bár a piros-fehér uszályos szettel szinte egybeolvadt a divatesemény szőnyegével, a legnagyobb hangsúlyt mégis a ruha Ronaldo felirata kapta.

  Az aláírt ruha felső részén a hetes szám is szerepel, utalva ezzel a leginkább a labdarúgó Manchester Unitedben viselt mezére. Ronaldo egyébként egy szerelmes üzenetet is írt a ruha hátára, élete szerelmének címezve azt.

  (via People)

 • Párizsból jelentkezett be.

  Már nem rejtegeti egyre gömbölyödő terhespocakját Iszak Eszter. A Mokka műsorvezetőnője és férje, Gyurta Dániel két héttel ezelőtt tudatták az Instagramon, hogy szülői örömök elé néznek, s bár csak szűkszavúan nyilatkoztak, annyit tudni lehet, hogy a 36 éves tévés jól viselte várandóssága első négy hónapját.

  A házaspár az utazásokra sem mond nemet: nemrég Katar fővárosából, Dohából jelentkeztek be néhány különleges fotóval. Iszak a minap egy munka miatt Franciaországba utazott, ahol olyan fotók is készültek róla, amelyen jól látható egyre gömbölyödő terhespocakja.

  Szuper napokat töltöttünk Párizsban, ahova bár forgatni érkeztünk, de a L'Oreál-os csapattal ezeket a kiruccanásokat mégis nyaralásnak érzem sokszor

  –  vallotta be Iszak, aki érdekességként azt is elárulta követőinek, hogy Párizsban rendre Etzinek szólították.

  A műsorvezetőtőnő korábban egészségi problémáiról is őszintén beszélt, többek között endometriózisáról és hashimoto-betegségéről is.

 • Megosztja az internetezőket az a bejegyzés, amelyet Tomán Szabina pénteken közzétett a közösségi oldalain. A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja azt osztotta meg követőivel, hogy mit gondol az öregedésről: mint írta, ez egy természetes folyamat, de kiemelte azt is, hogy nem szabadna ragaszkodni a fiatalkori külsőhöz.

  ACápák között című üzleti showműsor korábbi befektetője a véleményének egy olyan fotónál adott hangot, amely feltehetően egy jól megvilágított stúdióban készült, s amelyen utólag szerkesztettek is.

  Fogadd el, hogy az öregedés természetes. Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk. Egy életre beégett annak a nőkből álló csoportnak a képe, akiknek dr. Pónyai Katinka megmutatta a 70 éves Audrey Hepburn fotóját, és egy túlplasztikázott nő képét. Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló fél mondatot sem tettek

  – írta ki a közösségi oldalára az üzletasszony, akit kommentben többen kijavítottak a bejegyzésben említett Audrey Hepburn kapcsán, az angol-holland származású Oscar-díjas színésznő ugyanis nem 70 évesen, hanem 63 éves korában hunyt el 1993-ban, mutatott rá a 24.hu.

  Tomán Szabina bejegyzése ide kattintva érhető el.

 • Az életük része maradt a sport.

  Úgy tűnik, vannak néhányan a tavalyi Sztárbox versenyzői közül, akik a megméretés után sem hagyták ott a sportágat. Az RTL-en futó műsor két középsúlyú ezüstérmese, Dobos Evelin és Rácz Jenő ugyanis ismét kesztyűt húztak, hogy Érden tréningezzenek.

  Mint a színésznő Instagram-bejegyzésből kiderült, segítségükre volt a Sztárbox egyik edzője, Dobrádi Zsolt, kétszeres ifjúsági és kétszeres felnőtt magyar bajnok ökölvívó. Bár mindkét versenyző komoly esélyesnek számított a saját súlycsoportjában, végül  a sztárséf a szuperdöntőben Molnár Áron ellen maradt alul, illetve hasonlóan járt a színésznő is, akit pedig egyhangú pontozással győzött le Berki Mazsi. Kitartásuk azonban megkérdőjelezhetetlen, amit a következő kép is bizonyít.

  (via RTL)

Rovatok