Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Élő adásban búcsúzott el a kollégáitól és a tévénézőktől.

    Mint arról beszámoltunk, február közepén jelentette be Iszak Eszter és Gyurta Dániel, hogy érkezik az első közös gyermekük. A Mokka műsorvezetője már egy ideje nem is tűnt fel a reggeli műsorban, kollégái azonban elmondták, hogy azért nem szerepel, mert hamarosan érkezik baba. Ezért a legutóbbi adásban fel is hívták az anyai örömök elé néző tévést, hogy megtudják, hogyan érzi most magát.

    Jól vagyok, jól vagyunk, köszönjük minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek

    – fogalmazott a műsorvezetőnő, majd érzelmes búcsút vett a Mokka nézőitől, hiszen elérkezett az ideje, hogy szülési szabadságra menjen. Külön hangsúlyozta, mennyire fognak neki hiányozni a kollégái, akik végig segítették őt az elmúlt időszakban.

    Iszak hozzátette, még mindig nem tudja felfogni, hogy hamarosan édesanya lesz.

    Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy így megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy »uramisten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem«. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud. Én is kismillió könyvet elolvastam, amire mondjuk mondták, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy sok információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent valószínűleg, az információkkal együtt.

  • Mély benyomást gyakorolt rájuk a magyar főváros.

    A Trója Helénája és a The Walking Dead Daryl Dixonja Budapest egyik rooftop bárjában készült fotóval ünnepelte a kapcsolatuk nyolcadik évfordulóját. – szúrta ki a Femina.

    A Trójában Helénát alakító színésznő, Diane Kruger és a The Walking Dead-sorozat  Daryje, azaz Norman Reedus 2016 nyarán kezdtek el randizni. A szerelmesek már nyolcadik éve alkotnak egy párt, de hivatalosan még nem kötötték össze az életüket. A jeles nap alkalmából a 47 éves színésznő közösségi oldalán osztott meg egy fotót kettejükről, ahogy a Ferenciek terénél található tetőtéri bárban romantikáznak.

    Szeretlek, muffin! Veled együtt megélni az álmokat nagyon menő

    – fűzte hozzá a színésznő, bár az nem derült ki, hogy egy régebbi fotóról van-e szó, vagy tényleg a napokban készült a sztárpárról.

  • Anya lett a 35 éves színésznő.

    A héten világra jött Vanessa Hudgens és férje, Cole Tucker első gyermeke, tudta meg a Page Six. Pontosabban a lesifotósok, akik szerdán, a kórházból távozva kapták lencsevégre a friss szülőket, valamint babájukat, akinek neve vagy neme nem ismert egyelőre.

    A High School Musical-filmek egykori sztárja meglehetősen grandiózus módon, a márciusi Oscar-gálán fedte fel várandósságát a nagyvilág előtt, egy szűk, gömbölyödő hasát jól láttatni engedő ruha segítségével. Élsportoló kedvesével ősszel lesz négy éve, hogy egy párt alkotnak.

     

  • Tovább hódít az őrület.

    Nem sokkal azt követően, hogy egy fiatal lány magára tetováltatta Budapest főpolgármesterét, Karácsony Gergelyt, a Tisza Párt alelnökéről, Magyar Péterről is készült tetoválás. Az őrület itt nem állt meg: egy, a TikTokon is aktív tetoválóművész, Vígh Kristóf hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy magárra varrja a volt főpolgármester-jelölt, Vitézy Dávid portréját.

    Érdekesség, hogy a tetkó azért került éppen Vígh bokájára, mert az nem talált vállalkozó szellemű alanyt, akinek gyorsan elkészíthette volna a kivételes mintát, de mindenképpen meg akarta ragadni az alkalmat, hiszen Vitézy pont a szalonja szomszédjában lévő Grandioban ült. 

    Az van, hogy ez fáj, basszus

     – vallotta be a tetoválóművész, aki meg is mutatta Vitézynek a 10 perc alatt készült tetkót, aki elmondása szerint örömmel fogadta a dolgot.

    Vígh munkája egyébként a Karácsony Gergely és Magyar Péter ihlette portré is.

    A tetoválást Vitézy is látta, aki Vígh szerint örömmel fogadta a dolgot.

Rovatok