Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • „Nem volt fenékig tejfel az életünk”

    Zoltán Erika világ életében a pozitív hozzáállás híve volt, és ezzel a mentalitással felvértezve soha nem hátrált meg azoktól a kihívásoktól, amit az élet hozott. Most a hot! magazinnak mesélt arról, honnan ered ez az optimizmusa.

    A Jóisten valamiért ilyen pozitív típusnak teremtett. Azt vallom, hogy a kellemetlen helyzetekben is meg kell keresni azt, hogy miként tehetjük azokat kellemesebbé. Nem szabad belefeledkezni a negatív gondolatokba. Ha mai fejjel visszatekintek a gyerekkoromra, azt látom, hogy csodálatos volt: szuper családban voltam, rengeteg törődést és szeretetet kaptam, pedig nem volt fenékig tejfel az életünk. Például nem volt mindig meleg vizünk

    – idézte a Blikk az énekesnőt, akinek az volt az egyik álma, hogy vegyen egyszer egy hatalmas forró fürdőt; pedig tudja, ma a legtöbb ember számára ez alapvetőnek tűnhet.

    Az interjú során arról is beszélt, hogy a problémákkal szembe kell nézzünk, hisz jönnek, ha tetszik, ha nem, de az már rajtunk múlik, hogyan kezeljük őket. Megjegyezte, fiatalon persze közel sem volt ennyire türelmes, mint manapság, később viszont megtanulta, hogy nem feltétlenül az az igazság, amit csak ő mond. Fordulópontot jelentett számára, amikor összekötötte az életét szerelmével, Kátai Róberttel.

Rovatok