Nem véletlen, hogy a filmekben látott kaják olyan gusztusosak
Ha bárki is azt hitte volna, hogy a mai filmekben, sorozatokban látható ételek, italok csak úgy oda vannak vetve, az most nagyot téved. Külön emberek vannak azért fizetve, hogy a képernyőn szereplő ételek olyan jól nézzenek ki, hogy a közönségnek egyből összefusson a nyál a szájában. És ennek több évtizedes múltja van. Igaz, amikor még fekete-fehér műsorok mentek, addig szinte minden volt, de ma már az összes apró részletre figyelni kell az ételstylistoknak. Erről írt egy hosszú cikket a Huffington Post, ebből kiderült az is, hogy egy-egy jelenethez hiába készítenek el egy ízletes homárt, az nem biztos, hogy bekerül a filmbe, sorozatba. A lényeg, hogy azokban a jelenetekben, amelyekben esznek a színészek, minden meg van dizájnolva kajaügyileg is.
Christine Tobin elárulta, hogy legnagyobb szakmai kihívása az Amerikai botrány (American Hustle) bankettjelenete volt, ami 20 ezer dollárba került.
(Huffpost)