Index Vakbarát Hírportál

Szabó Balázs, köszönjük :(

2014.09.02. 19:19

TARLÓS BEINTETT LÁZÁRNAK

Új front nyílt a politikusi üzengetésben: ezúttal a fideszes főpolgármester rágott be a legnagyobb hatalmú és a legtöbb közpénz fölött rendelkező fideszes miniszterre, aki mostanában előszeretettel fenyegetőzik a fővárosi nagyberuházások leállítával. Lázár egyelőre nem reagált, pedig igény, az nyilván lenne rá.

SUCHMAN TAMÁS SZÉTVERT EGY MSZP-S STANDOT MARCALIBAN

Megyei párttársai tettek büntető feljelentést Suchman Tamás ellen, miután a politikus a múlt hétvégén megpróbálta kikergetni MSZP-s párttársait a sajátjának tekintett Marcaliból, és közben szétverte a párt aláírásgyűjtő pultját, majd fizikailag megfenyegette az aláírásokat gyűjtő szocialistákat.

DE KI ÁRASZTOTTA EL VERSEKKEL A FACEBOOKOT?

Napok óta tombol az új őrület a Facebookon: mindenki arra kéri az ismerőseit, hogy macskás képek és fárasztó szóviccek helyett a kedvenc magyar versüket posztolják, és kérjék ugyanerre az ismerőseiket is. A lánc elindítója Szabó Balázs irodalmár volt. Az Index a Facebookon keresztül kereste meg őt, hogy mesélje el, miért hirdetett a közösségi médiában mini kulturális forradalmat.

A FERRARI MEGKÖRNYÉKEZTE ROSS BRAWNT

"Ross Brawn legendás figura Maranellóban. Mindenki szívesen látná, és a Ferrarinál is szívesen látnák őt újra. Őt tisztelik talán a legjobban a Forma-1-ben, ő tud a legtöbbet az F1-ről, és ő nyerte itt a legtöbbet. Bárki örülne egy olyan karakternek a csapatában, mint Ross" - dicsérte a Ferrarival ötszörös világbajnok volt technikai igazgatót Marco Mattiacci, az istálló jelenlegi főnöke.

HÁROM UEFA-ELJÁRÁS VAN AZ FTC-VEL SZEMBEN

Berzeviczy Attila, a klub igazgatótanácsának elnöke elmondta, szeptemberben személyes meghallgatásra mennek az UEFA-hoz. Jelen pillanatban ugyanis 3 fegyelmi eljárást folytat a szövetség a Ferencváros ellen, mindhárom az EL-selejtezők miatt.

ADÓTORNYOKKAL KÉMKEDNEK AZ USA-BAN

Egy titkosított mobiltelefon forgalmazója 17 titokzatos adótornyot talált az Egyesült Államok területén. Ezekre úgy figyeltek fel, hogy a felhasználóik a tornyopk közelében anomnáliákról számoltak be: a mobiljukra rengeteg támadás érkezett.

MEGFEJTETTÉK AZ E. COLI GÉNJEIT

Tizenhárom év munkája van abban, hogy végre mindent tudjunk az életmérgezések legfőbb okozójáról, az E. coli baktériumról. A teljes génszekvencia segítségével már könnyebb lesz követni és kezelni a járványokat.



Rovatok