Index Vakbarát Hírportál

A nap 6 legfontosabb híre

2015.04.14. 19:05

MEGVERTÉK AZ M1 RIPORTERÉT

Most hazudj – kiabált rá a hétvégén valaki a balatonfüredi sétányon Borsa Miklósra, a köztévé műsorvezetőjére, majd leütötte. Borsa a monoklija miatt egyelőre nem képernyőképes, otthon pihen.

REJTEGETIK KÓSA FANTOMGARÁZSÁNAK PAPÍRJAIT

Debrecen jegyzője még a helyi képviselőknek sem hajlandó megmutatni Kósa Lajos elhíresült garázsa hatósági engedélyezési dokumentációját, mivel az szerinte érzékeny személyes adat. A 2007-ben épült garázsnak nincs nyoma a földhivatal térképén, ezért kíváncsi mindenki, hogy léteznek-e egyáltalán a papírok.

ORBÁN ÉS GYURCSÁNY EGYÜTT SZAVAZOTT

Küldjön-e Magyarország élesben is bevethető katonákat Irakba, az Iszlám Állam ellen - ez volt a nap kétharmados kérdése a parlamentben. A kormánypártoknak besegített a DK és az Együtt, ellene szavazott az MSZP egy része, a Jobbik És az LMP.

KÁRTALANÍTJÁK AZ ÖSSZES QUAESTOR-KÁROSULTAT 

Kedden elfogadta a parlament a Quaestor-károsultak kártalanításáról a törvényt. Eszerint lényegében mindenkit kártalanítanak a tisztességesen működő pénzügyi cégek. A legfőbb különbség a többi banknál és brókercégnél elcsalt vagyonhoz képest az lesz, hogy itt nem lehet majd perelni, és így nem fog kiderülni szinte semmi több a Quaestor törvénytelen működéséről, a felügyeleti ellenőrzések lazaságának okáról vagy bármi más fontos részletről.

SÚLYOS HIBÁT TALÁLTAK A WINDOWS KÓDJÁBAN

Meghökkentő módon a biztonsági rés már 18 éve van nyitva, és a hekkerek rajta keresztül érzékeny adatokhoz férhetnek hozzá. Olyan szoftverek érintettek a dologban, mint az Adobe Reader, a QuickTime, az Itunes, az Internet Explorer a Windows Media Player vagy az Excel.

BEDÁK IS TALÁN RINGBE LÉPHET A MAYWEATHER-PACQUIAO ELŐTT

Május harmadikán Las Vegasban a jelenkor két legjobb bokszolója, Floyd Mayweather–Manny Pacquiao három vb-övért küzd meg, a felvezető programban a magyar Bedák Zsolt is ringbe szállhat, ha az HBO is rábólint.

Bedák Leo Santa Cruzzal állna ki, a nem hivatalos címmeccsen a mexikói az esélyesebb, eddig 30 mérkőzése volt, amelyből 29-et megnyert, 17-szer KO-val.



Rovatok