Index Vakbarát Hírportál

Cseh Lászlót a szupernadrág hátráltatta

2009. december 11., péntek 13:51 | aznap frissítve

Csütörtökön hetedik lett, a pénteki döntőbe a legjobb idővel került, de már nem mer jósolni Cseh László. A 400 vegyesen várhatóan nem lesz olyan fontos, miben úszik.

Cseh László összekapta magát, és meggyőzően úszta végig a 400 vegyes előfutamát az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon. Erőlködés nélkül, saját világrekordjánál alig 3 másodperccel gyengébb idővel, elsőként kvalifikálta magát a péntek délutáni döntőbe.

„Még mindig nem tudom, mi történt velem tegnap, de ez most nem is érdekes, arra figyeltem, hogy ott legyek a döntőben" – mondta előfutama után.

“A nadrágommal még mindig vannak problémák, tényleg itt az ideje, hogy véget érjen ez a szuperdresszkorszak. S hogy mi lesz délután? A tegnapi nap után már nem merek semmit mondani. Persze, nyerni akarok, de majd meglátjuk.“

Cseh csak hetedik lett a 200 vegyesen, az egész testét takaró ruhájába belement a víz, ezért váltott biciklinadrágra, de abba is befolyt, ami értelemszerűen hátráltatta.

Cseh a vb előtt már panaszkodott egyszer a szuperdresszre, borzalmasnak tartotta, szorította a testét, de végül megszokta.

Rovatok