Index Vakbarát Hírportál

Gyepes 46-szeres, Gera 6-szoros pénzt hoz

2010. február 12., péntek 22:07

Az Angol Kupában február közepére eljutottunk a nyolcaddöntőig, és a Liverpool, az Arsenal valamint a Manchester United már nincs versenyben. A legjobb tizenhatban érdekelt viszont még a Fulham és a Cardiff, vagyis Gera Zoltán és Gyepes Gábor csapata.

A Cardiff két éve döntőt játszott, igaz akkor a magyar válogatott védője még más csapaté volt. A walesi csapat az angol másodosztály negyedik helyén áll, tehát van esélye a rájátszásra.

Gyepes januárban játszotta be magát a csapatba, tavaly az Arsenal elleni kupameccsen végig pályán volt, most még nehezebb dolga lesz, hiszen Didier Drogbával vagy Nicolas Anelkával kell fejpárbajokat vívnia.

Ennek ellenére rá is lehet fogadni, mint első gólszerző, hiszen ha ott a pályán, miért nem mozdulhatna jól egy szögletnél. 46-szoros pénzt fizet, ha valaki bátor, és bízik az apukává érett Gyepesben. De ha egyáltalán gólt szerez a védő, az is 26-szeres pénzt ér. Ha öngóllal véteti magát észre, mint egy hete Newcastle-ben, az általában hússzoros pénzt fizet. (Az öngólt nem kell nevesíteni.)

A sérüléséből visszatérő Gera Zoltán és a Fulham a negyedosztályú Notts Countyt fogadja. Gera gólja hatszoros pénzt ér - játéka még bizonytalan -, legutóbb, egy harmadosztályú csapat (Accrington Stanley) ellen ő vitte tovább csapatát.

A Notts County az élvonalbeli Wigant csapta ki az előző körben, ráadásként a megismételt meccsen, idegenben.

FA-kupa: Chelsea-Cardiff, szombat, 13 óra

Fulham-Notts County, vasárnap 17 óra

Rovatok