Index Vakbarát Hírportál

A Győr sokat tehet a Debrecenért

2010. május 23., vasárnap 14:11 | aznap frissítve

Egy ponttal vezet a Debrecen az utolsó fordulóban a Videoton előtt, pontegyenlőség esetén rájátszás lesz. Ehhez a Loki kecskeméti veresége kellene, amiért nyolcszoros pénz jár.

Miután a Debrecen 3-2-re verte a Videotont a magyar bajnokság 27. fordulójában, úgy látszott, el is dőlt a bajnokság, de mivel a Loki kikapott Újpesten, és nem tudta hazai pályán legyőzni a Győrt, minden nyílt lett.

Az utolsó fordulóban a Loki a Kecskeméten játszik, és a sikere 1,363-as pénzt ér. Aki ennyivel nem elégedett, viszont sokgólos meccsre számít, 2,25-ös szorzóért kockáztathat. Ennyit fizet ugyanis, hogy legalább négy gól lesz a meccsen. Mindkét védelemben, és mindkét csatársorban benne van, hogy sokgólos meccs lesz.

Nem igaz viszont ez a megállapítás a Győr-Videoton meccsre, hiszen a tavasszal veretlen Győr mindössze 18 gólt kapott a szezonban, egy meccsen kettőt pedig csak egyszer, még a harmadik fordulóban, épp Kecskeméten.

Mezey György nem lehet a kispadon, valamelyest ez a kényszerű távollét is csökkenti a fehérvéri esélyeket.

A Győr tavaly lecsúszott a nemzetközi kupaszereplésről, most ezt nem szeretné. Pintér Attila képes úgy fanatizálni a csapatát, hogy nyerjen, és akkor biztosan bronzérmes. Ha csak a döntetlent érik el, az Újpest pedig nyer a Vasas ellen – ez kötelező lenne -, rájátszás dönthet az éremről, egyszersmind a nemzetközi szereplésről, hiszen pontegyenlőség áll fenn.

A Győr és a Videoton sikere is 2,5-szeres pénzt ér, vagyis abszolút nyílt a meccs. Aki továbbra is bízik a győri védelemben, 3,4-szeres pénzt vihet el , feltéve, ha a Vidi csatárai megbénulnak a kapu előtt, és nem találnak be.

Az egygólos meccs oddsa: 3,3. Ha félidei döntetlen után valamelyik csapat megnyeri az összecsapást, hatszoros a kifizetés.

Rovatok