Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo rosszabbul fizet, mint Drogba

2010. június 15., kedd 15:53

Elefántcsontpart – Portugália
Nelson Mandela Bay Stadion, Port Elizabeth; 2010.06.15, 16:00

Valaki most már játszhatna egy jó meccset, a két csapat megteheti, mert annyira nincsenek jó védőik, és nem is annyira fegyelmezettek.

Az első négy nap álmos meccsei után mindenki azt várta, hogy végre elkezdődjön az G-csoport, amelyikben mindegyik meccsnek tétje lesz. Azért tegyük hozzá gyorsan, ha mégsem így lenne, és egy biztonságos döntetlenben utazna Elefántcsontpart és Portugália, akkor több mint háromszoros a nyeremény.

Nyilván úgy készült az egész elefántcsontparti csapat, hogy Didier Drogba a pályán lesz. Miután engedélyezték a gipszét, maximum a portugálokat vetheti vissza, elsősorban azokat, akik úgy készültek, nem kell fogni őt. Drogba jelenléte - Erikkson nyilván be fogja cserélni, ha szükséges - mindenesetre akár egy gólt is jelenthet. Ha bármikor gólt szerez 2,2 az odds.

Cristiano Ronaldo kétszeres pénzt fizet, tehát őt tartják esélyesebbnek. Ha valaki nagyon sokszor tesztelte ezt a labdát, szinte biztos, hogy ő az. Talán ő próbálkozni is fog mindenhonnan. Az angolok arra panaszkodtak, furcsa a Jabulani, ha lepattan, eddig azt hallottuk, akkor kiszámíthatatlan, ha a levegőben van. Konkrétan eddig nem próbálta senki, most talán majd a portugál.

Ha félidei döntetlen után Elefántcsontpart nyer, hétszeres a nyeremény, ha a portugálok döntenek a második félidőben, ötszörös sincs a kifizetés.

Ha esetleg három gól lenne – csak a németek meccsén volt ennél több -, 2,63-szoros a jutalom.

Rovatok