Index Vakbarát Hírportál

Sok pénzt ér a Debrecen szétverése

2010. november 4., csütörtök 10:46

PSV v Debreceni VSC, 21.05, Európa Liga H: 1.12 D: 8.00 V: 19.00

Az Európa Liga csütörtöki meccseiből a magyar bajnok pontszerzése fizet a legjobban, lefutott meccs várható.

A holland bajnokságban elköszönt az első helytől a hétvégén a PSV Eindhoven, miután hazai pályán kikapott a Twentétől. A csapatot nyilván feltüzelte a vereség, és várhatóan nekiesik a Lokinak, ezért nem kizárt egy gyors gól. Nem véletlenül a huszonkettedik perc a határ, hiszen általában félóra szokott lenni. A PSV tízpontos lehet a forduló végére EL-csoportjában, és a másik meccs eredményétől függően akár már tovább is juthat.

Dzsudzsákék abszolút esélyesek, a Debrecen is inkább arra törekszik, hogy tisztes vereséggel megússza, nehogy beleszaladjon egy tízesbe, mint a Feyenoord tette ezen a pályán tíz napja.

Ha a hazai csapat már az első félidőben vezetve nyer, akkor is mindössze másfeles az odds. Ha kétgólos hendikeppel is nyer a PSV, máris dupla pénz.

Majdnem háromszoros pénzt ér, ha nem lesz három gól a meccsen. A Samp csak eggyel verte a Lokit, itthon 2-1-re nyertek a hollandok, a védelmük nem túl stabil, de mivel csak Coulibaly támadja a kaput, nem valószínű, hogy gólt kapnak.

Ha mégis, és lesz Loki-gól, több mint dupla pénzt ér. A BL-ben, idegenben egyszer tudott gólt lőni a csapat, a Fiorentinának. Akkor 5-2-re kapott ki. Ha egy ilyen gólgazdag meccs lesz, több mint tízszeres a kifizetés. Ezúttal még arra is lehet fogadni, hogy nyolc gól lesz, annak szorzója 23-szoros.

Két debreceni találat már hétszeres pénzt hoz. A Loki távoli lövései veszélyesek lehetnek – Czvitkovics, Varga -, bár a hazai gólt is Mijadonoszki érte el, akinek még egy kapufája is volt.

Dzsudzsák gólja mellett nincs kétszeres szorzó, a mieinktől kissé érthetetlenül Rezes László a legesélyesebb a gólszerzésre (3,6), őt követi Coulibaly, gólja ötszörös pénzt hoz.

Várható kezdők:

PSV: Isaksson - Hutchinson, Marcelo, Rodriguez, Bouma - Toivonen, Engelaar, Affelay - Amrabat, Berg, Dzsudzsák
Debrecen: Malinauskas - Nagy, Simac, Mijadinoszki, Laczkó - Bódi, Kiss, Varga, Czvitkovics, Szakály - Coulibaly
V: Courtney (északír), Story tv,

Rovatok