Index Vakbarát Hírportál

Lesznek magyarok a Győrben, nyernek-e?

2010. november 12., péntek 10:21 | nyolc éve frissítve

Győri Eto v Videoton, 19.00 -- H: 3.70 D: 3.50 V: 1.95

Májusban a Győr egy megpattanó lövéssel nyert, így nem lehetett bajnok a Videoton, ez nem kis motiváció a visszavágásra.

A hazai bajnokság 14. fordulójának péntek esti meccsén nagy meccs lesz Győrben, mert a Videoton vezeti a bajnokságot, de ha veszít, akkor a ZTE egy győzelemmel utol is érheti.

A Vidi jó állapotban van, elmúlt négy idegenbeli meccsét megnyerte, utóbbi kettőn - Kaposvár, Kecskemét - négyet lőtt.

A tavaly bronzérmes Győr ellenben csak tizenegyedik, egy győzelem nagyot lendíthetne rajta, de hazai pályán három győzelem mellett kétszer ki is kapott.

A Győr a hétközi kupameccsen olyan csapattal állt fel, amelyikben két magyar volt, de a tizennyolcas keretben is az a kettő. Most lesz talán három is, de ez semmit sem jelent.

Mint minden magyar meccsen, ha kevés gól lesz, jól lehet keresni. Ha nem lesz három, már az is több mint dupla pénzt hoz. Ha egy gól lesz, mint május végén, több mint négyszeres a nyeremény. Ha a Győr nem kap gólt, ötszörös az odds, ha a fehérváriak ússzák meg, akkor 3,4-szeres a szorzó.

Döntetlen a két csapat bajnokiján utoljára 2004-ben született, akkor nem volt gól.

Mezey György jövő héttől átveszi az edzőképzést pár év kihagyás után, nyilván benne is buzog a bizonyítási vágy, hogy Pintér Attila ellen nem kaphat ki.

A másik pénteki meccsen a váratlanul jól szereplő Pápa az MTK-hoz megy, a vendégek a második fordulóban ikszeltek utoljára, érdemes arra tenni, hogy megszakad a sorozat, 3,3-as a szorzó a döntetlen mellett.

Rovatok