Index Vakbarát Hírportál

Új támogató a Kaposvár röplabdacsapatánál

2010. november 25., csütörtök 13:12

Névadó támogatót kapott a somogyi megyeszékhely bajnok és kupagyőztes férfi röplabdacsapata. A kaposvári székhelyű Fino-Food Kft. egyelőre a szezon végéig segíti az együttest, 10 millió forinttal támogatja a klubot, a cél pedig változatlanul az első hely megszerzése a magyar bajnokságban és a kupában is.

A somogyi együttes a 2010/2011-es évadban fiatal magyar játékosokkal szeretné megvalósítani célkitűzését. A csapat korábbi kulcsembere, Kántor Sándor immár vezetőedzőként irányítja a társaságot, amely a Közép-európai Ligában három győzelemmel és hat vereséggel a hatodik helyen áll. A mezőny azonban annyira sűrű, hogy egy szép győzelmi sorozattal akár még a négyes döntő is elérhető közelségbe kerülhet. A klubvezetés nem titkolta, hogy a korábbi névadó támogató nyári kiválása miatt nehéz helyzetbe került Magyarország évek óta legjobb férfi röplabdacsapata.

„Gyakorlatilag ez egy életmentés volt, a megállapodás a legjobbkor jött - fogalmazott a csütörtöki, kaposvári sajtótájékoztatón Fonai Tibor klubelnök a névadó szponzor érkezéséről. - Továbbra is az a cél, hogy a csapat a bajnokságot és a kupát megnyerje, a Közép-európai Ligában pedig minél előrébb végezzen.”

Rovatok