Index Vakbarát Hírportál

Ki merné megtenni, hogy kiesik a Barca?

2011. január 5., szerda 14:10

Athletic Bilbao v Barcelona, 22.00 -- H: 8.00 D: 4.75 V: 1.36

Egy éve pontosan ugyanekkor esett ki a Spanyol Kupából a Barcelona, igaz akkor kikapott hazai pályán, most pedig egy gól nélküli döntetlennel várja a visszavágót.

A Bilbao hazai pályán többnyire átütő, bár idén háromszor is kikapott a bajnokságban, az Atletico és a Barcelona mellett a Depor épp vasárnap verte.

Két világbajnoka is van a baszkoknak, Llorentére figyelnie is kell az újra Puyollal felálló védelemnek. Javi Martinez, a másik vb-győztes a középpálya jobb oldalról fogja segíteni a támadásokat. Az Athletic három csatárral vág neki, hiszen nincs veszítenivalója.

A katalánok a tavalyi égés miatt is nagyon komolyan veszik a sorozatot, kivált, mert idén a Real Madrid sem becsüli le, és a két csapat csak a döntőben futhat össze.

A Bilbaóval a 2009-es kupadöntőben már összekerült Guardiola, akkor 4-1-re nyert csapata. Most is lényegesen esélyesebb csapata, igaz az első meccsen semmi sem sikerült neki. A Levante ellen sem volt átlag feletti a Barca vasárnap, bár Messi nem játszott, most pedig ott lesz a kezdőben a lapok szerint.

A gól nélküli félidő ezúttal nem ér négyszeres pénzt, két hete ötszörös volt a szorzó. (A döntetlen több mint hétszeres pénzt hozott.) Ha most a Barca nagyon odafigyel, és mindkét félidőt megnyeri, 2,62-es az odds.

Ha most is, mint a bajnokságban, szeptemberben 3-1-re nyer a vendégcsapat, tízszeres a nyeremény. Bilbaói továbbjutás 6,5-szeres pénzt ér, a hazai kétesély is tripla pénzt hoz.

A baszkok biztosan nagyon rákészültek erre a meccsre, óriási siker lenne egy jó eredmény, a telt ház szinte biztos az első meccs góltalansága után.

A Barca azonban az ilyen meccseket szokta hozni, pláne, hogy most feltétlen nem is kell nyernie, mert bármilyen nem gólnéküli döntetlen azonnali továbbjutást ér.

Rovatok