Index Vakbarát Hírportál

Simon K. berobbanhat Hollandiában

2011. január 19., szerda 13:32

Ajax v Feyenoord, 20.45 -- H: 1.28 D: 5.25 V: 10.00

Nagy rangadóval folytatódik a holland bajnokság, Simon Krisztiánt azonnal a kezdőbe tették a Feyenoordnál. A gyors szélső meglepheti a nagy riválist, a fél szezon alatt állandósíthatja a helyét.

Tizenöt magyar bajnoki és két gól után tesztelte a holland Feyenoord Simon Krisztiánt, és Mario Been edzőnek nagyon megtetszett a gyors szélső – ő a leggyorsabb a csapatában - eredményes játéka. A Sparta Rotterdam elleni edzőmeccsen gólt lőtt, gólpasszokat adott, az ománi korosztályos válogatottnak is vágott egyet.

A német Hoffenheim is ajánlott 700 ezer eurót érte a napokban az Újpestnek, mégis a patinás, de jelenleg gyengélkedő csapathoz került kölcsönbe, fél évre. A Feyenoord csak 13. a ligában, a PSV-től tízet kapott, a tavasszal érthetően szeretnének feljebb lépni.

Az angol Wolves-nál is megforduló Simon akár kulcsszerepet játszhat az előrelépésben, kiváló a sajtója, és úgy gondolják a lapok, hogy Dzsudzsák Balázshoz hasonló teljesítményre lehet képes, csak nem a bal, hanem a jobb oldalon.

A 19 éves játékos góljára egyelőre még nem lehet fogadni, de a következő fordulóban már előfordulhat, hogy igen.

Góltalan félidő négyszeres pénzt hoz, ha az esélyesebb Ajax megnyerné mindkét félidőt, 2,5-szeres a nyeremény. Ha a Feyenoord mindkét félidőben szerezne, hétszeres a kifizetés.

Rovatok