Index Vakbarát Hírportál

Háború lesz a pályán, kevés góllal

2011. április 20., szerda 16:48

Barcelona v Real Madrid, Spanyol Kupa, döntő, 21.30
H: 1.90 D: 3.60 V: 3.75

Másfélszeres a nyeremény, ha a Barca nyer, 2,5-szeres a Real-siker.

A szombati után szerdán jön a következő El Clasico, megkockáztatjuk, nem ugyanaz lesz a végeredmény. Sőt azt is, hogy nem lő gólt a Real Madrid. Ennek oddsa: 4,33.

Julio Salinas 1-0-s barcelonai sikert vár (nyolcszoros pénzt ér), úgy gondolja, háború lesz a pályán, kevés góllal. Az utolsó Real-Barca kupadöntőn ő lőtte a második gólt, amivel 2-0-ra nyert csapata.

Morientes azt emelte ki, tele lesz érzelemmel és feszültséggel a meccs, kiállítást is vizionált, konkrét eredményre nem tippelt. A piros lap általában ötszörös pénzt fizet, most azonban 2,25-szörös a nyeremény.

A klasszisok góljainak szorzói alig változtak a hétvégi meccshez képest – Messi (1,9) veri David Villát (2,25) és C. Ronaldót (2,4) -, a felállásokban annyi változás azonban lesz, hogy Pepe a középpályáról visszakerül a védelembe.

Szombatra gól nélküli félidőt vártunk, most ellenben valami azt súgja, lesz egy gól. De lehet, hogy kettő. És a Barca lövi.

Azt figyelembe kell venni, hogy Mourinhónak talán ez a legfontosabb meccs a négyből, mert egy meccsen verhető leginkább a Barcelona, pláne, ha hátrányba kerül, és keveset lenne nála a labda.

A portugál pedig minden évben szeret nyerni valamit.

Várható kezdőcsapatok:

Barcelona: Pinto – Dani Alves, Piqué, Puyol, Maxwell – Busquets – Xavi, Iniesta – Pedro, Messi, Villa

Real Madrid: Casillas – Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo – Xabi Alonso, Khedira – Ronaldo, Özil, di Maria - Adebayor

Rovatok