Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo sérójával is Puskásra hajaz

2012. január 27., péntek 11:07

10 éve, hogy Cristiano Ronaldo kétségbe esetten próbál az utolérhetetlen hajfetisiszta divatikon, David Beckham nyomába érni frizuráival, és úgy tűnik, több biztató próbálkozás és néhány melléfogás után megtalálta a tökéletességet.

C. Ronaldo a Sportingban tinédzserként még kopasz is volt, majd növesztett melírozott tincseket, amit Manchesterben csak nagyon rövid ideig tűrt meg a klubvezetés.

Ronaldo keservében a zselés dobozhoz nyúlt, miközben minden nagy meccs előtt rendszeresen látogatta fodrászát. Az alapkoncepció a unitedes évek alatt állandó volt, hátul hosszabb, felzselézett, aztán oldalt és hátul nagyon felnyírt.

A stílus Madridban is megmaradt, a kollekció legeredetibb darabját szűk két éve mutatta be Ronaldo, majd ebben a szezonban újított: néhány meccsen már láthattuk a szerdai Puskás-frizuráját.

A módszer lényege a teljes lezselézés/vaxolás, ami nem csak a fejjátékot teszi eredményesebbé, de abszolút kizárja, hogy a haj mozgásával egy pillanatra is megzavarja a futballozásban.

Ki a jobb lenyalt frizurával?

  • 7187
    Puskás Ferenc
  • 880
    Cristiano Ronaldo

Öcsi bácsi a 60-as években szintén a Real Madridnál 262 meccsen 242 gólt szerzett így, és az 1960-as BEK-döntőn egymaga négy, a 62-esen három gólt rúgott, lőtt mesterhármast a Bernabeuban és a Nou Campban is a Barcelonának.

A legenda gólrekordjának megdöntése felé jól halad a portugál - 119 meccsen 116-nál tart -, ám BL-döntőben eddig még nem járt a klubbal, és a Barcának sem rúgott hármat soha.

De a haja mindenesetre most már megvan hozzá.

Rovatok