Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo rúgott, ellenfele ugrott, saját csapattársa verte ki a fogát

2012. április 5., csütörtök 11:40 | aznap frissítve

A fogak

Az utóbbi időben csak gólt akart rúgni Ronaldo, semmi mást. Nem akart rúgni követ, füvet, földet és kisgyereket sem. Csak gólt, mert mondták, hogy gólt kell rúgnia.

Szeretett gólt rúgni: bár nem értette, mi végre a gól, viszont mindenki örült neki, ha az átlagembernél nagyobb combizmával találatokat ért el. Elsült a lába, mondták sokszor halkan összesúgva a madridi parkokban, és nem volt túlzás, ha a fegyverre gondoltak, amikor a lábra néztek. Büszkén is mutogatta az egyik gólja után, hogy ecce a comb!

A félelmetes láb érték volt, mégis a ciprusiak elleni mérkőzésen kockáztatta, amikor összerúgott Paulo Jorgeval. Ez a láb, ha rombol, akkor is teremt. A futballista összeütközött csapattársával, két foga kirepült. A feljegyzések szerint nem repült, hanem megállt a levegőben a két fog, szívdobbanást sem lehetett hallani.

A mérkőzés után a fogak még mindig ott álltak a levegőben a középkörhöz közel a Bernabeu pályáján, hogy emlékeztessenek mindenkit, játékost, szotyist és a vonalak megfestésével megbízott madridistát, hogy volt egy férfi, aki bár szép volt, ellenben okos nem.

(vl)

Nem elég, hogy az APOEL 5-2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a Bajnokok Ligája negyeddöntőben, Paulo Jorge még pár fogát is otthagyta a Bernabeuban.

A 60. percben Cristiano Ronaldo és Paulo Jorge összerúgott, utóbbi nekiütközött csapattársa, William vállának. Az ütközéstől a védő két foga kirepült, egy harmadik lötyögőt már Paulo Jorge húzott ki magának.

Néhány éve egy Inter-Barcán történt hasonló, akkor Messi válla verte ki véletlenül Maicon két fogát.

Rovatok